Dr. Oetker Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky 20g
Kód: 4-ZVTA-40/20Podrobný popis
Dr. Oetker Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky 20g
Nie je želatína, ako želatína. Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky Dr. Oetker bola špeciálne vyvinutá na použitie na vaječnú alebo salámovú tlačenku, aspiky a rôsoly. Je totiž mimoriadne tuhá a výborne drží tvar. Želatínu na vaječnú tlačenku a aspiky stačí rozpustiť vo vode/náleve/vývare a použiť podľa Vášho obľúbeného receptu. TIP: Pri príprave rôsolov a aspikov môžete obsah sáčku zaliať 0,5 l horúcej vody z rýchlovarnej kanvice. Vyrobená z prírodnej bravčovej želatíny.
- Alergény: bez alergénov a môže obsahovať mlieko
 - Zloženie: jedlá bravčová želatína.
 - Návod na použitie: Príprava vaječnej tlačenky, rôsolov a aspikov: Množstvo použitej tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polievkové lyžice, aspik a rôsoly 0,5 l. Obsah vrecka zmiešame s odmeraným množstvom studenej tekutiny podľa použitia (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrievame (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. V prípade vaječnej tlačenky želatínu okamžite zamiešame do zmesi na tlačenku. U aspikov a rôsolov necháme želatínu mierne vychladnúť a použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: Pri príprave aspikov / rôsolov obsah sáčku zalejeme 0,5 l horúcej vody z rýchlovarnej kanvice (max. 80 °C) a miešame až do úplného rozpustenia želatíny.
 - Upozornění pro spotřebitele: Môže obsahovať stopy (MLIEKO).
 - Skladovanie: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňov
 
| Nutričné hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1513/356 | 
| Bielkoviny (g) | 89 | 
| Tuky (g) | - | 
| Z toho nasycené mastné k. (g) | - | 
| Sacharidy (g) | - | 
| Z toho cukry (g) | - | 
| Vláknina (g) | - | 
| Soľ (g) | 0,38 | 
Dodatočné parametre
| Kategória: | Želatína na varenie | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.021 kg | 
| EAN: | 8584002005550 | 
| Krajina pôvodu: | Česko | 
| VO násobek: | 5 | 
| Hmotnost: | 20 g |