Dr. Oetker Želatína na stuženie krémov 20g
Kód: 4-ZZK-40/20Podrobný popis
Dr. Oetker Želatína na stuženie krémov 20g
Číra, jemne mletá Želatína na stuženie krémov Dr. Oetker je ideálnym pomocníkom na prípravu smotanových, jogurtových, tvarohových krémov a náplní alebo na prípravu dezertov z ovocných štiav. Perfektne drží tvar. Vždy sa môžete spoľahnúť na Želatínu na stuženie krémov Dr. Oetker. Je vyrobená z prírodnej bravčovej želatíny.
- Alergény: bez alergénov a môže obsahovať mlieko
 - Zloženie: jedlá bravčová želatína
 - Návod na použitie: Príprava krémov a náplní (smotanových, jogurtových, tvarohových, a pod.) a dezertov z ovocnej šťavy. Vystačí na 500 - 600 ml tekutej hmoty. Príprava: 1. Do menšieho hrnca dáme 3 - 4 polievkové lyžice vody, prisypeme obsah vrecka a necháme asi 10 minút napučať. 2. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Okamžite pridáme 2 lyžice krému / ovocnej šťavy (podľa konkrétneho receptu), metličkou zamiešame a vmiešame späť do zvyšného krému / ovocnej šťavy. 3. Ďalej spracujeme podľa receptu.
 - Upozornění pro spotřebitele: Môže obsahovať stopy (MLIEKO).
 - Skladovanie: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňov
 
| Nutričné hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1513/356 | 
| Bielkoviny (g) | 89 | 
| Tuky (g) | - | 
| Z toho nasycené mastné k. (g) | - | 
| Sacharidy (g) | - | 
| Z toho cukry (g) | - | 
| Vláknina (g) | - | 
| Soľ (g) | 1,2 | 
Dodatočné parametre
| Kategória: | Želatína na varenie | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.021 kg | 
| EAN: | 8595072600125 | 
| Krajina pôvodu: | Česko | 
| VO násobek: | 5 | 
| Hmotnost: | 20 g |