Dr. Oetker Red Velvet torta 385g
Kód: 4-RVD-4/385Podrobný popis
Dr. Oetker Red Velvet torta 385g
Svetová špecialita. Doprajte si naozaj niečo výnimočné! Red Velvet torta, v preklade "Červený zamat", pochádza údajne z New Yorku, z hotela Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj Vy okúzliť jedinečnou červenohnedou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom a vyskúšajte ďalšiu z našich svetových špecialít. Krém na tortu si môžete pripraviť v niekoľkých zaujímavých kombináciách a výsledná delikátna chuť bude zakaždým trochu iná. Pripravte si rafinovane sladkokyslý krém s kyslou smotanou, pikantný s čerstvým smotanovým syrom a alebo sladký so smotanou na šľahanie či mascarpone. Príprava je jednoduchá a výsledok je efektný. Stojí za to ho vyskúšať! Balenie obsahuje dva sáčky: zmes na korpus a zmes na krém. Pečieme vždy s láskou.
- Alergény: produkt obsahuje mlieko, obilniny obsahujúce lepok, vajcia a môže obsahovať vlčí bôb
 - Zloženie: cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, speňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou), MLIEČNA BIELKOVINA), emulgujúca zložka (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNENÉ MLIEKO), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, modifikovaný kukuričný škrob, kypriace látky (hydrogénuhličitan sodný, dihydrogedifosforečnan sodný), sušený VAJEČNÝ BIELOK, 0,9% farbivo (oxidy a hydroxidy železa ), aróma, extrakt z vanilky Bourbon.
 - Návod na použitie: Balenie obsahuje: 300 g zmesi na korpus, 85 g zmesi na krém. K tomu pridáte: na korpus: 3 vajcia, 100 - 125 ml vychladenej smotany na šľahanie, na krém: 100 - 125 ml vychladenej smotany na šľahanie, 180 - 200 g kyslej smotany (obsah tuku 15 - 18%) 1. Príprava korpusu: Obsah vrecúška so zmesou na korpus vsypeme do misy, pridáme vajce a odmerané množstvo smotany na šľahanie. Zmes vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni dohladka (3 minúty). Cesto vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme podľa tabuľky. 2. Príprava krému: Obsah vrecúška so zmesou na krém vsypeme do misy, pridáme odmerané množstvo smotany na šľahanie, kyslú smotanu (alebo akúkoľvek inú prísadu podľa chuti) a elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vyšľaháme dohladka (3 minúty). 3. Dokončenie torty: Upečený korpus uvoľníme z formy a necháme vychladnúť. Potom ho pozdĺžne raz, alebo dvakrát rozrežeme. Opatrne zrežeme vršok korpusu tak, aby sme ho zarovnali. Odrezaný vršok korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na neskoršie ozdobenie torty. Tortu krémom naplníme a potrieme podľa vlastnej fantázie. Vršok torty ozdobíme rozdrobeným korpusom a uložíme do chladničky. Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra 160 °C 30 - 35 min. Teplovzdušná rúra 140 °C 30 - 35 min. Plynová rúra stredný stupeň 30 - 35 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou!
 - Upozornění pro spotřebitele: Môže obsahovať stopy (LUPINOVÁ MÚKA).
 - Skladovanie: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňov
 
| Nutričné hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1269/303 | 
| Bielkoviny (g) | 5,2 | 
| Tuky (g) | 15 | 
| Z toho nasycené mastné k. (g) | 9,7 | 
| Sacharidy (g) | 37 | 
| Z toho cukry (g) | 24 | 
| Vláknina (g) | - | 
| Soľ (g) | 0,45 | 
Dodatočné parametre
| Kategória: | Zdravé múky, zmesi a strúhanky | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.433 kg | 
| EAN: | 8595072624824 | 
| Krajina pôvodu: | Česko | 
| VO násobek: | 5 | 
| Hmotnost: | 385 g |