Dr. Oetker Natura Želatína na vaječnú a salámovú tlačenku 20g
Kód: 4-ZVST-40/20Podrobný popis
Dr. Oetker Natura Želatína na vaječnú a salámovú tlačenku 20g
Špeciálna želatína vhodná najmä pre slané pokrmy, tlačenky a aspiky.
- Alergény: produkt obsahuje oxid siričitý a siričitany a môže obsahovať mlieko
 - Zloženie: jedlá bravčová želatína (obsahuje, antioxidant (OXID SIRIČITÝ)
 - Návod na použitie: Príprava vaječnej tlačenky, rôsolov a aspikov: Množstvo použitej tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polievkové lyžice, aspik a rôsoly 0,5 l. Obsah vrecka zmiešame s odmeraným množstvom studenej tekutiny podľa použitia (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrievame (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. V prípade vaječnej tlačenky želatínu okamžite zamiešame do zmesi na tlačenku. U aspikov a rôsolov necháme želatínu mierne vychladnúť a použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: Pri príprave aspikov / rôsolov obsah sáčku zalejeme 0,5 l horúcej vody z rýchlovarnej kanvice (max. 80 °C) a miešame až do úplného rozpustenia želatíny.
 - Upozornění pro spotřebitele: Môže obsahovať stopy (MLIEKO).
 - Skladovanie: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňov
 
| Nutričné hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1513/0 | 
| Bielkoviny (g) | - | 
| Tuky (g) | - | 
| Z toho nasycené mastné k. (g) | - | 
| Sacharidy (g) | - | 
| Z toho cukry (g) | - | 
| Vláknina (g) | - | 
| Soľ (g) | - | 
Dodatočné parametre
| Kategória: | Želatína na varenie | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.021 kg | 
| EAN: | 8584002008063 | 
| Krajina pôvodu: | Česko | 
| VO násobek: | 5 | 
| Hmotnost: | 20 g |