TENKÉ PALAČINKY - DIANA COMPANY & ANETS FOOD - DIANA V KUCHYNI

Tento recept na palacinky je iba z 2 základných surovín. Ak ste milovníci tenkých palaciniek, tak s týmto cestom to ide raz dva bez toho, aby sa trhalo.
.
.
BUDETE POTREBOVAŤ:

.
TVAROHOVÁ NÁPLŇ
:

.
NA DOHOTOVENIE:

.
POSTUP:

  1. Do mlieka preosejeme múku, pridáme soľ a prípadne sladidlo a poriadne zmiešame (môžete použiť aj mixér).
  2. Cesto nechať chvíľku odstáť v chladničke.
  3. Po vybratí cesta z chladničky sa môžete vrhnúť na palacinky - pokiaľ máte nepriľnavú panvicu, nemusíte používať ani žiadny olej na vyprážanie.
  4. Rozohrejte panvicu, slabo ju potrite olejom alebo maslom a postupne opekajte palacinky.
  5. Palacinky potom zdobíme podľa chuti.
  6. ( Odporúčanie: pridajte klasickú tvarohovú náplň a domácu ríbezľovú marmeládu, ktorá tomu dodá skvelú kyselkavosť. )
 

Recept by AnetsFood

PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ!

TEAM Diana Company