JAHODOVÁ BUCHTA S ORECHOVOU DROBENKOU - DIANA COMPANY & ŠÁRKA KUCHTA FOODIE - DIANA V KUCHYNI

Buchtu som obzvláštnená orechovou posýpkou, ktorá jej dodvá skvelú chuť. Pokiaľ máte radi vláčne buchty, tak táto vám určite zachutí.

 

BUDETE POTREBOVAŤ:

NA CESTO:

NA DROBENKU:

 

POSTUP:

  1. Vajcia zmixujeme spoločne s kokosovým cukrom do hladkej peny. Potom pridáme ricottu, mlieko a olej. Premiešame.
  2. Suché suroviny spoločne zmiešame a pridáme k tekutej zmesi. Zmiešame hladké cesto.
  3. Na posýpku si zmixujeme našu zmes orechov na múku. Použiť môžete orechy, ktoré máte radi. Ja som zvolila mix mandlí a vlašiakov. K namletým orechom pridáme vločky, najlepšie jemné, kokosový cukor a maslo, ktoré je lepšie mať vybraté z chladničky vopred, aby bolo mäkké. Končekmi prstov vytvoríme posýpku. Maslo by sa malo spojiť so sypkými surovinami.
  4. Pripravíme si pekáč, ktorý vymastíme olejom a posypeme trochou múky. Cesto vlejeme do pekáča.
  5. Jahody nakrájame na menšie kúsky a nasypeme ich rovnomerne na celé cesto. Nakoniec buchtu zasypeme posýpkou.
  6. Pečieme v rúre na 175 stupňov cca 40-45 minút. Drobenka by sa nemala spáliť.
  7. Po vybratí z rúry necháme vychladnúť a potom môžeme podávať.

 

 

Recept by sarkakuchtafoodie.cz

PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ!

TEAM Diana Company