GELATO Z VLAŠKÝCH ORECHOV- DIANA COMPANY & ĽUDMILA ABRHÁM

RECEPT NA GELATO Z VLAŠKÝCH ORECHOV
 
BUDETE POTREBOVAŤ: 
 
  • Mlieko plnotučné (660g)
  • Smotana min 33% (90g)
  • Cukor (180 g) 
  • Dextróza-hroznový cukor (25g) (nemusí byť, dá sa nahradiť cukrom, ale pomáha udržať štruktúru, keď chcete zmrzlinu uchovať dlhšie v mrazničke)
  • Vláknina (akákoľvek) (20g)
  • Sušené mlieko (35g)
  • Pasta z vlašských jadier (70-100g) podľa chute
  • Orechy na posyp podľa chute 
POSTUP: 
 
1. Zmiešajte tekuté ingrediencie
2. Zmiešajte v miske všetky suché ingrediencie
3. Tyčovým mixérom miešame tekuté ingrediencie a prisypávame suché. Poriadne rozmixujeme
4. Nakoniec primixujeme orechovú pastu
5. Zahrejeme na min 65 stupňov C
6. Nalejeme do pripraveného zmrzlinovača
7. Ozdobíme hotovú zmrzlinu orechami
 
 
PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ
 
TEAM Diana Company