BROWNIE Z BIELEJ ČOKOLÁDY-DIANA COMPANY & MRS.PALACINKA-DIANA V KUCHYNI

BUDETE POTREBOVAŤ:

POSTUP:

  1. Rúru predhrejeme na 180C.
  2. Malú formu (autorka receptu použila formu s priemerom 18x29cm) si vyložíme papierom na pečenie. V jednej mise zmiešame múku, soľ a prášok do pečiva. V ďalšej mise spolu šľaháme vajcia, cukor, olej a vanilkový extrakt cca 2 minúty (zmes ľahko zosvetlí a zväčší málinko objem).
  3. V nerezovej forme nahrievame a miešame vo vodnom kúpeli čokoládu s maslom, kým sa čokoláda nerozpustí a zmes nie je hladká.
  4. Potom čokoládu izbovej teploty nalejeme do vaječnej zmesi, a iba krátko miešame kým sa zmes nespojí.
  5. Nakoniec už len pridáme múčnu zmes a opäť premiešame.
  6. Cesto nalejeme do formy (môžeme posypať orieškami) a pečieme 18-22 minút. Na povrchu sa vytvorí krustička ale cesto zostane vo vnútri vláčne.
  7. Necháme vychladnúť a nakrájame.

Recept by @mrs.palacinka

PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ!

TEAM Diana Company