BANÁNOVÁ TORTA/ CHEESECAKE- DIANA COMPANY & ANETS FOOD - DIANA V KUCHYNI

 
Pokiaľ máte doma hromada banánov a neviete čo s nimi. Máme pre vás tip na banánový dezert, ktorý je neuveriteľne šťavnatý.
 
ZÁKLAD (KORPUS):
.
NÁPLŇ:

NA OZDOBENIE:

POSTUP:

Banán si roztlačíme vidličkou ak nemu pridáme všetky ostatné suroviny. Vypracujeme cesto tak, aby sa nelepilo a šlo pekne zatlačiť do formy. Ako budeme mať cesto vypracované, vtlačíme do formy. Vystrihneme kus papiera na pečenie, dáme na cesto a na to nasypeme hrach / fazuľa / iné strukoviny, aby cesto bolo pekne sťažka av rúre sa nenafúklo. Takto pripravený korpus dáme do vopred vyhriatej rúry a pečieme asi 15 minút.
Medzitým si pripravíme náplň: banány si poriadne roztlačíme, pridáme tvaroh, vajcia a podľa potreby dosladíme. Korpus vyberieme z rúry, zložíme fazuľu s papierom na pečenie a náplň vlejeme na korpus. Pečieme cca 30 minút tak, aby náplň bola dopredu upečená a pri rozkrojení nemohla vytiecť.
.
Na dozdobenie nesmú chýbať lyofilizované ríbezle.
 
 
 

Recept by AnetsFood

PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ!

TEAM Diana Company